Om kostplanen Keto1200

Kostplanen Keto1200 er en e-bok som lastes ned til din enhet (datamaskin eller mobil) i pdf-format.

Den er utviklet på grunnlag av kunnskap fra forskning og klinisk erfaring fra tusenvis av pasienter ved Dr. Hexebergs klinikk.

Planen er nøye satt sammen slik at det skal være enkelt for deg å komme i gang med et sunt og næringsrikt kosthold. Vi håper at vi på denne måten kan bidra til at du får bedre helse.

Det unike samarbeidet mellom Dr. Hexebergs klinikk og OmHelse.no gjør at du får den kunnskapen og tryggheten som trengs for å endre til et sunt kosthold.

Du kan nå gjøre endringen på en enkel måte, mens du følger ferdig oppsatte ukemenyer med enkle, gode og sunne oppskrifter. Selvsagt basert på naturlige råvarer som du finner i dagligvarebutikkene.

I din kostplan vil du finne 80 oppskrifter, som er enkle å lage med naturlige og næringsrike matvarer.

Ved å bruke kostplan fra omlavkarbo.no vil du endre dine matvaner til et sunt og næringsrikt kosthold med gode råvarer, som hjelper deg raskt ned i vekt.

Kostplanen vil også kunne hjelpe deg med å forebygge og dempe en rekke sykdommer og helseplager.

Om kostplanen Keto1200

Kostplanen er en e-bok som lastes ned til din enhet (datamaskin eller mobil) i pdf-format. Under ser du utdrag fra kostplanen.

Kostplanen Keto1200 er utviklet på grunnlag av kunnskap fra forskning og klinisk erfaring fra tusenvis av pasienter ved Dr. Hexebergs klinikk.

Den er nøye satt sammen slik at det skal være enkelt for deg å komme i gang med et sunt og næringsrikt kosthold. Vi håper at vi på denne måten kan bidra til at du får bedre helse.

Det unike samarbeidet mellom Dr. Hexebergs klinikk og OmHelse.no gjør at du får den kunnskapen og tryggheten som trengs for å endre til et sunt kosthold.

Du kan nå gjøre endringen på en enkel måte, mens du følger ferdig oppsatte ukemenyer med enkle, gode og sunne oppskrifter. Selvsagt basert på naturlige råvarer som du finner i dagligvarebutikkene.

I din kostplan vil du finne over 70 oppskrifter, som er enkle å lage med naturlige og næringsrike matvarer.

Ved å bruke kostplan fra omlavkarbo.no vil du endre dine matvaner til et sunt og næringsrikt kosthold med ekte matvarer, som hjelper deg raskt ned i vekt.

Kostplanen vil også kunne hjelpe deg med å forebygge og dempe en rekke sykdommer og helseplager.

Dette får du, og slik bruker du kostplanen

Kostplanen du bestiller består av en versjon av et ketogent kosthold kombinert med et lavkalori-kosthold.

Dette betyr et kosthold der du spiser lite karbohydrater og lite kalorier. Det er ikke ulikt et steinalderkosthold, og har flere fellesstrekk med middelhavskost, men med denne metoden spiser du vanligvis mindre karbohydrater enn det som er vanlig på middelshavkost.

Innhold

Kostplanen inneholder en enkel men variert 6 ukers måltidsplan med 3-4 måltider hver dag. Planen kan du følge nøyaktig som den er oppført eller du kan velge noen favorittmåltider som du spiser oftere enn andre. Noen retter kan du lage opp større mengder av og fryse ned. Dette er enkelt forklart i kostplanen.

Måltidene består stort sett av produkter du kan kjøpe i en vanlig dagligvareforretning.

Du trenger ikke veie maten eller telle kalorier. Du trenger enkelt og greit bare følge planen.

Ukomplisert – finn din idealvekt

Noe av det beste med denne metoden er at den gir deg en varig vektnedgang dersom du er overvektig og varig forbedring av en lang rekke lidelser, så lenge du følger kostplanen/kostholdet.

Dette kutter du ut

Kort fortalt vil du kutte ut det meste av karbohydrater, som eksempelvis søtsaker (med sukker), pasta, vanlig brød, poteter, potetchips, ris, brus, juice og andre matvarer som inneholder stivelse og sukker.

Du erstatter de nevnte matvarene med sunne grønnsaker, naturlig fett, som smør og olivenolje, nøtter, frø, kjøtt, fisk, fugl, egg, ost og salater. Alt dette blir enkelt for deg når du åpner kostplanen.

Er dette kostholdet trygt?

Det er gjennomført et stort antall større vitenskapelige studier på kosthold med svært lavt inntak av karbohydrater, og disse viser ikke økt fare for sykdom eller andre helseplager.

Sykdommer

Dersom du har kroniske sykdommer og skal gjøre store endringer i kostholdet, bør dette gjøres i samarbeid med lege.

Ved diabetes kan det være du ikke trenger insulinstilskudd lenger, etter du har lagt om kosten.

Dersom du har alvorlige sykdommer kan du bestille oppstartssamtale med Dr.Hexebergs klinikk. Den kan gjøres via telefon. Da vil du bli innkalt til time via telefon, og i samråd med legen velge den riktige kostplanen for deg.

Hvorfor går man ned i vekt på et ketogent kosthold?

Det er et godt spørsmål og det korte svaret er: Fordi kroppen går over fra å lagre fett til å forbrenne fett døgnet rundt. Du vil lære alt om hvordan dette skjer i din kostplan.

0