Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Etter du har kjøpt en e-bok hos omlavkarbo.no vil du bli sendt til en side der du kan laste den ned direkte til din enhet. Du vil også motta en e-post med nedlastingslink. E-posten kan havne i spam/søppel-mappen i innboks. Husk å sjekke denne.

Etter at du har klikket på linken for nedlasting vil e-boken automatisk lastes ned til din enhet eller åpnes i nettleser. Dersom du klikker på linken flere ganger vil det lastes ned en duplikat. Vi anbefaler at du laster den ned til din enhet. Da har du den alltid tilgjengelig.

Dersom den åpnes når du klikker på nedlastingslinken kan du laste den ned nå. Vanligvis ved å klikke på nedlastingsikonet/menyen oppe til høyre i vinduet som e-boken er åpnet i.

Du bør finne e-boken på din enhet etter den er lastet ned og så åpne den derfra, i stedet for å laste den ned mange ganger. Hvis ikke kan det være du fyller opp enheten din med mange versjoner av e-boken.

En nedlastet e-bok legger seg ofte under “nedlastinger” eller “filer” på din enhet.

Ja, du finner spiralhefter på omlavkarbo.no.

Dersom du fremdeles har spørsmål kan du sende oss en e-post til lavkarbo@omhelse.no, så løser vi problemet så snart vi kan.

Har du andre spørsmål eller ønsker raskt svar på noe? Du kan også melde deg inn i vår Facebook-gruppe «Lavkarbo med omhelse.no» og be om tips fra andre medlemmer.

0