Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Etter du har kjøpt en e-bok hos omlavkarbo.no vil du bli sendt til en side der du kan laste den ned direkte til din enhet. Du vil også motta en e-post med nedlastingslink. E-posten kan havne i spam/søppel-mappen i innboks. Husk å sjekke denne.

Etter du har klikket på linken for nedlasting vil e-boken automatisk lastes ned til din enhet. Dersom du klikker på linken flere ganger vil det lastes ned en duplikat.

Du bør derfor finne e-boken på din enhet etter den er lastet ned og så åpne den derfra. Hvis ikke vil du fylle opp enheten din med mange versjoner av e-boken.

En nedlastet e-bok legger seg ofte under “nedlastinger” eller “filer” på din enhet.

Vi tilbyr ikke e-boken i fysisk format. Men den er designet som et hefte/bok og kan fint skrives ut i A4 størrelse. Ønsker du dette må du gjøre det selv.

Dersom du fremdeles har spørsmål kan du sende oss en e-post til lavkarbo@omhelse.no, så løser vi problemet så snart vi kan.

Har du andre spørsmål eller ønsker raskt svar på noe? Du kan også melde deg inn i vår Facebook-gruppe «Lavkarbo med omhelse.no» og be om tips fra andre medlemmer.